Aer Conditionat Bucuresti    Aer Conditionat Tip Split de perete    LG    Aparat de aer conditionat LG PRESTIGE Super Inverter 12000 Btu/h

Aparat de aer conditionat LG PRESTIGE Super Inverter 12000 Btu/h

5 298.00 Ron

Click aici pentru a vedea imaginea marita
Inverter

     tehnologia inverter


Tehnologia DC Inverter


Tehnologia Inverter controleaza simultan viteza motorului si a compresorului.
Durata de viata a acestui tip de compresor este prelungita de faptul ca ciclurile de pornire/oprire au fost eliminate. Randamentul pe racire/incalzire creste si el semnificativ.
Asaltul tehnologic realizat in acest domeniu a scazut automat riscurile de disfunctionalitate, astfel ca echipamentele de climatizare nou create au un consum redus de energie electrica si sunt ultra silentioase.


Reducerea zgomotului este semnificativa, aceste aparate fiind destinate incaperilor de odihna, iar consumul de energie a fost redus cu pana la 60%!


LG este un brand inovativ, cu un istoric vechi pe piata si cu performante extraordinare in ceea ce priveste aparatele de aer conditionat. Implementarea tehnologiei INVERTER pe astfel de echipamente reprezinta un mare pas inainte pentru istoria tehnologiei!


 


Economie de energie


Economisesti pana la 66%, folosind tehnologia fiabila LG DC Invertercomparatie inverter


Economia de energie este datorata utilizarii pompelor de caldura. Totodata se reduc drastic efectele daunatoare ale incalzirii globale.


Pompele de caldura cu INVERTER au o eficienta energetica sporita in comparatie cu ehipamentele cu viteza constanta, fara inverter. Rezultatele obtinute de produsele LG DC Inverter sunt extraordinare pentru ca se ajunge la economie de energie de pana la 57% din energia consumata la racire si 66% din energia consumata pe incalzire.


Un alt atu al tehnologiei inverter este ca nu mai trebuie sa va faceti griji legate de emisiile CO2.


 


 


Mai puternic


Compresor puternic BDLC


Aparatele de aer conditionat LG inverter sunt dotate compresoare BDLC care folosesc un magnet puternic din neodim. Utilizarea acestui tip de compresor a condus la imbunatatirea eficientei comparativ cu modelele AC Inverter (c.a.).


Performanta maxima imbunatatita la racire si la incalzire


Noul Inverter DC (c.c.) marca LG a crescut performantele de baza la racire si la incalzire, sporind confortul pe care il puteti avea intr-o vara torida sau intr-o iarna frigoroasa.  Performanta la racire a fost imbunatatita cu 15%, iar performanta la incalzire a crescut cu 30%.


In ciuda faptului ca aparatele de aer conditionat s-au nascut datorita dorintei de avea un confort termic sporit pe tim de vara, atat la munca, cat si acasa sau in zonele comerciale, acestea sunt destinate si sezonului rece. Un inverter va face intotdeauna fata cu brio pe incalzire intr-o iarna geroasa, reducand considerabil costurile la factura de gaz. Utilizand doar energie electrica, un aparat de aer conditionat de acest tip poate fi utilizat fara probleme ca sursa de incalzire primordiala.


 Eficienta energetica ridicata


Tehnologia inverter avansata, schimbatorul de caldura de inalta eficienta, precum si imbunatatirea eficientei compresorului si unitatii inverter asigura cel mai inalt nivel de eficienta energetica.


 


Control activ de energie


Alegeti nivelul consumului de energie pe care il doriti cu o apasare de buton.


 


1. Cum functioneaza


In cazul in care butonul functie de Control activ de energie va fi apasat la maxim, frecventa (Hz) a motorului va fi limitata pentru a controla consumul de energie.


Mod normal


100% racire folosind consum de energie de 100%.


Pasul 1 (L)


Apasand butonul "Control energie" o data, se va produce 86% racire cu un consum de energie de 75%. Limitarea maxima de frecventa va fi de 52Hz.


Pasul 2 (LL)


Apasand butonul "Control energie" de doua ori se va produce 79% racire cu un consum de energie de 50%. Limitarea maxima de frecventa va fi de 39Hz.


 


 


2. Cum se utilizeaza


Cu functia "Control energie" puteti control nivelul de energie consumat in functie de situatie. 


Mod normal


Camera aglomerata si activitate


 


 


  


Pasul 1 (L)


Cateva persoane nu prea active


 


  


Pasul 2 (LL)


Putine persoane nu prea active


 


 


Ventilator cu motor BDLCCu un cuplu puternic si magnetismul puternic ND in interiorul rotorului, motorul BLDC furnizeaza volum mare de aer si inalta presiune statica. Controlul precis al vitezei prevede 13 etape diferite care face ca functionarea sa fie lina. Atat zgomotul electric cat si cel mecanic sunt mai tacute si exploatarea de mare viteza este disponibila.


 


 Ventilator oblic unic LG


Prin minimizarea presiunii suprafetei panzei ventilatorului atunci cand este in contact cu aerul,zgomotul maxim este redus la un nivel care este printre cele mai scazute din lume.


 


 


 


Baleere pe 4 directii


Unitatile de aer conditionat de la LG pot distribui in mod automat aerul in 4 directii.


 


 


 


  


Distributia aerului pe verticala in 6 pasi


Directia pe verticala poate fi ajustata complet automat, de la pasul 1 la 5, in stanga si dreapta. Aceasta functie permite racirea anumitor zone intr-o perioada scurta de timp.


 


  


Distributia aerului pe orizontala in 5 pasi


Directia paletelor orizontale poate fi ajustata complet automat de la pasul 1 la pasul 6. Aceasta functie poate raci anumite zone mult mai repede.


 


  


Peste 2 milioane de ioni de Plasmaster sterilizeaza aerul care trece prin instalatia de aer conditionat, dar si toate substantele nocive din jur si chiar mirosurile neplacute.


 


 Generarea grupurilor de ioni


Grupurile pozitive si negative de ioni sunt generati prin lipirea moleculelor polare de apa in aer.


 


 


Inconjoara substantele nocive


Ionii inconjoara sustantele nocive, cum ar fi germenii, bacteriile si virusii.


 


 


Producerea radicalilor de hidroxil


Producerea radicalilor de hidroxil este produsa prin reactie chimica.


 


 


Reactia chimica


Radicalii de hidroxil reactioneaza cu substantele nocive.


 


 


Sterilizare completa


Substantele sunt transformare in molecule de apa si lasa aerul curat.


 


 Interiorul aparatului de aer conditionat este mentinut curat prin uscare de catre schimbatorul de caldura, apoi sterilizat inca o data cu nano ioni de plasma.


 


 


1. Interiorul aparatului de aer conditionat se usuca in mod automat dupa utilizare.


2. Functia de sterilizare cu ioni indeparteaza germenii si mucegaiul.


 


 


Sanatate perfecta


Filtrul 3M este un filtru multifunctional de inalta performanta. Filtrul elimina 99.99% din germeni si 95% din alergeni, precum si virusi, inclusiv H1N1.


Filtru multi protectie 3M


Filtru cu dubla protectie


 


Tehnologia unica de la LG si 3M elimina micro particulele daunatoare, inclusiv alergeni si virusii din aer.


1. Ce este filtrul multi protectie 3M?


Este o combinatie de ingrijire si indepartare a substanteler alergenice si micro organisme, care este acoperita in flux ridicat 3M cu pierderi reduse de presiune in filtru. Aceasta tehnologie poate capta praful microscopic si indeparta alergenii si virusii.


Eliminarea substantelor nocive este imbunatatita prin folosirea tehnologiei multi strat, care mareste zona de contact de patru ori, in comparatie cu filtrele actuale.


2. Cum functioneaza: 4 pasi


Filtrul multi protectie 3M retine praful, virusii si alergenii prin utilizarea puterii electrostatice si virusii impreuna cu alergenii retinuti sunt neutralizati de catre sistemul LG anti germeni si anti alergie.


1. Eliminarea prafului


Filtrul retine particulele de praf cu dimensiunea peste 3μm.


2. Eliminarea virusilor si a alergenilor


Neutralizeaza virusii si alergenii prin descompunerea substantelor.


3. Eliminarea particulelor microscopice de praf.


Elimina micro particulele de praf de pana la 3μm.


 


Caracteristicile aparatului


Modul Sleep


Cu o singura apasare pe butonul destinat modului Sleep, unitatea este programata pentru a se opri, viteza ventilatorului este controlata si temperatura este reglata pentru un somn mai confortabil.


eficienta energetica mare lg


Eficienta energetica mare


LG Prestige a fost incadrat in clasa energetica A+++ (racire/incalzire).


 


 


Nivel de zgomot redus


nivel de zgomot redus


Unitatea interioara functioneaza silentios in modul Sleep la un nivel de zgomot care va garanteaza pacea si linistea dormitorului sau a biroului. Modelele LG Prestige au, in modul sleep, un nivel de zgomot de numai 17 dB. In plus, unitatea exterioara are un nivel redus de vibratii si zgomot, datorita unui motor si a unui ventilator super-silentioase.


 


 


 


Autocuratare


Principala cauza a mirosului generat de echipamentele de climatizare este mucegaiul si bacteriile formate in schimbatorul de caldura. Functia de auto curatare usuca schimbatorul de caldura, prevenind acumularea mucegaiului si a bacteriilor, reducand astfel mirosul neplacut si scutindu-va sa curatati frecvent aparatul.


autocuratare pas1Pasul 1


Evaporatorul este uscat cu un curent usor si silentios de aer, care indeparteaza resturile de umezeala. Apasati "Auto Clean" (Curatare automata) si functia va actiona dupa operatia de racire.


autocuratare pas 2Pasul 2


Este eliminata inca o data sursa de mucegai cu ajutorul sistemului "Neo plasma plus". In 30 de minute, functia "Auto Clean" (Autocuratare) usuca partea interioara a unitatii interioare a echipamentului de climatizare.


 


Jet Cool


lg jet cool


Functia Jet Cool asigura racirea rapida a camerei. In acest mod se refuleaza un jet puternic de aer rece pentru 30 minute sau pana cand temperatura camerei atinge 18 grdC.


 


 


 


Protectie anticoroziva Gold Fin


preotectie anticoroziva gold fin


Suprafata schimbatorului de caldura din unitatea exterioara este acoperita cu un material anticoroziv revolutionar. Astfel, suprafata nu se corodeaza niciodata si performantele de functionare ale aparatului raman neschimbate in timp.


 


 


 


 


Auto Restart Function


In cazul unei pene de curent, la revenirea curentului, aparatul reporneste automat la setarile de dinainte de pana de curent.


 


Pret: 5 298.00 Ron


Model
ProducatorLG
Cod ProdusH12AK
TipSplit de perete
Instalare inclusaDa
Capacitate de racire
Minim1023 btu
Standard11942 btu
Maxim13784 btu
Capacitate de incalzire
Minim1023 btu
Standard13648 btu
Maxim23201 btu
Putere consumata
la racireminim 60 W/h ~ medie 760 w/h
la incalzireminim 60 W/h ~ medie 740 W/h
Intensitate curent
la racire3.5 A
la incalzire3.8 A
Caracteristici energetice
EEREER 4.6 - SEER 8.9
COPCOP 5.4 - SCOP 5.1
Clasa de energie racireA+++
Clasa de energie incalzireA+++
Alimentaremonofazat
Tip compresorInverter
Agent frigorific
TipEcologic 410 A
Debit de aer
Interior mc/min(CFM)15.5/14.5/11.5/8.5/5.0 mc/min
Exterior mc/min(CFM)33 mc/min
Deumidificare1.7 l/h
Nivel zgomot
Interior (H/M/L/Sleep)39/33/25/17 estrem de silentios la doar 17 db
Exterior65 db
Dimensiuni
Interior875x295x235 mm
Exterior770x545x288 mm
Greutate
Interior11.5 kg
Exterior35 kg
Garantie
Compresor5 ani
Sistem3 aniPret: 5 298.00 Ron

Dezvoltat de TerraSoft
Aparate aer conditionat |  Aparate |  Oferte |  Montaj |  Despre noi |  Contact
Copyright © Riana Concept Impex, CUI: 27843189, Reg. Com. J40/12625/2001  |  ANPC