Aer Conditionat Bucuresti    Aer Conditionat Tip Split de perete    Samsung    Aer Conditionat Samsung Digital Inverter 12000 btu WI-Fi Incorporat

Aer Conditionat Samsung Digital Inverter 12000 btu WI-Fi Incorporat

2 198.00 Ron

Click aici pentru a vedea imaginea marita
Inverter

     


Design in forma de triunghi pentru o racire puternica


Designul unic in forma de triunghi al aparatului de aer conditionat Samsung imbunatateste performanta acestuia, facand aerul rece sa circule mai rapid, mai departe si pe o arie mai mare din casa dvs. De asemenea, tehnologia Digital Inverter ofera o eficienta energetica mult mai mare.


 
 
 

Raceste mai rapid, mai departe si pe o arie mai mare


Aparatul de aer conditionat Samsung a fost conceput inca de la inceput pentru o eficienta remarcabila. Designul sau unic, in forma de triunghi, are un orificiu de admisie mai larg, pentru a se putea aspira mai mult aer. Latimea si unghiul extinse ale orificiului de admisie, lamele suplimentare in forma de V si ventilatorul mai mare va asigura, de asemenea, ca aerul este racit si evacuat mai rapid, mai departe si pe o arie mai mare. Astfel incat aerul rece si proaspat ajunge in toate colturile camerei dvs.


 
 
 

Raceste mai rapid si mai confortabil


Aparatul de aer conditionat Samsung incepe rapid racirea aerului utilizand modul puternic Racire rapida, pentru a ajunge mai rapid la gradul necesar de racire. Apoi, se comuta automat in modul Racire confortabila pentru a mentine temperatura dorita. Asadar, nu mai trebuie sa va fie frig si sa fiti nevoit sa modificati incontinuu setarile manual sau sa porniti si sa opriti aerul conditionat.


 
 

Functioneaza inteligent, economiseste energie


Aparatul de aer conditionat Samsung este dotat cu tehnologia Digital Inverter cu EER 10.1, care ofera eficienta energetica. Aceasta poate mentine temperatura dorita fara a mai fi necesare pornirea si oprirea frecventa a aparatului, astfel incat se consuma mai putina energie. Digital Inverter va ajuta sa va simtiti confortabil pentru perioade lungi de timp, utilizand totodata cantitati mai mici de energie.


 
 
 

Economiseste energie chiar cand sunteti singur


Modul Utilizator unic al aparatului de aer conditionat Samsung utilizeaza compresorul la o capacitate redusa, scazand consumul de energie si oferind, totodata, un mediu racoros si confortabil. Astfel, il puteti utiliza si cand sunteti singur, chiar intr-o zi calduroasa, fara a va face probleme legate de factura de energie electrica.


 


 


Eleganta unica


Finisajul Crystal Gloss™ si designul unic, curbat al aparatului de aer conditionat Samsung ofera aspect si performante premium. Asemenea automobilelor aerodinamice, de inalta performanta, fiecare amanunt al corpului zvelt este incastrat intr-un material transparent, dublu injectat, pentru un finisaj elegant care se potriveste perfect intr-o locuinta moderna.


 
 

Performanta stabila si de durata


Aparatul de aer conditionat Samsung continua sa functioneze in cele mai dificile medii. Tehnologia Triple Protector Plus previne supraincarcarea compresorului si a controlerului din cauza caderilor de tensiune si a fluctuatilor curentului electric, fara a fi necesar un stabilizator de tensiune. De asemenea, este prevazut cu un strat anticoroziv care impiedica ruginirea carcasei si corodarea condensatorului. Condensatorul mare si fluxul de racire optimizat fac ca aparatul sa reziste la temperaturi extrem de ridicate (pana la 58ºC).


 
 

Usor de scos si de curatat


Spre deosebire de filtrele conventionale care sunt, de obicei, mai dificil de accesat, filtrul Easy Filter al aparatului de aer conditionat Samsung se afla in exterior, in partea de deasupra. Astfel, poate fi scos cu usurinta, curatat si pus la loc, fara a mai fi nevoie sa deschideti un capac sau sa trageti puternic pentru a-l scoate. Stratul anti-bacterial filtreaza praful, agentii contaminanti si alergenii periculosi din aer.


 


Asigura o instalare perfecta


Smart Installation este o functie de auto-diagnosticare care va asigura ca aparatul dvs. de aer conditionat Samsung este instalat perfect de catre inginerul de service. Aceasta verifica automat erorile de instalare care pot crea probleme la utilizarea aerului conditionat, inclusiv comunicarea ineficienta cu unitatea din exterior si toate problemele referitoare la integritatea conductei de aer si fluxul de racire insuficient.


 
 

Controlati-l de oriunde


Utilizand o aplicatie* de pe smartphone, Smart Wi-Fi va permite sa controlati de la distanta functiile aparatului de aer si sa programati functionarea acestuia. In orice locatie cu acces la o retea wireless, puteti sa porniti si sa opriti imediat aparatul si sa selectati modul si temperatura de functionare. Sau puteti sa programati pornirea si oprirea si sa controlati celelalte functii.
* Disponibila pe dispozitivele iPhone si Android.


 
 

Depanare usoara


Aparatul de aer conditionat Samsung include sistemul Smart Check, pentru monitorizarea automata a erorilor. Detecteaza si diagnosticheaza problemele intr-un stadiu timpuriu si ofera solutii de depanare rapida si usoara cu ajutorul unei aplicatii pe smartphone. Astfel, economiseste timpul necesar pentru cautarea manualului si evita costurile si neplacerile cauzate de chemarea inutila a inginerilor – precum si facturile de reparatii, care pot fi costisitoare.


 

 


 


Pret: 2 198.00 Ron


Model
ProducatorSamsung
Cod ProdusAR12HSFSBWKNZE
TipInverter
Instalare inclusanu
Capacitate de racire
Minim4820 btu/h
Standard9000 btu/h
Maxim10200 btu/h
Capacitate de incalzire
Minim4870 btu/h
Standard9000 btu/h
Maxim11250 btu/h
Putere consumata
la raciremin 350 w/h-max 1030w/h-super economic
la incalziremin 420w/h-max 1100w/h
Intensitate curent
la racire5.27 A
la incalzire5.51 A
Caracteristici energetice
EER5.7
COP4.0
Clasa de energie racireA+
Clasa de energie incalzireA+
AlimentareMonofazic
Tip compresorInverter
Agent frigorific
Tip410A ecologic
Debit de aer
Interior mc/min(CFM)600mc
Exterior mc/min(CFM)1240mc
Deumidificare1.3 l/h
Nivel zgomot
Interior (H/M/L/Sleep)19db pe prima treapta de viteza-Super silentios
Exterior48db
Dimensiuni
Interior826 x 260 x 275
Exterior720 x 265 x 548
Greutate
Interior9.5 kg
Exterior29.5 kg
Garantie
Compresor24 luni
Sistem24 luniPret: 2 198.00 Ron

Dezvoltat de TerraSoft
Aparate aer conditionat |  Aparate |  Oferte |  Montaj |  Despre noi |  Contact
Copyright © Riana Concept Impex, CUI: 27843189, Reg. Com. J40/12625/2001  |  ANPC